Voor alle werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren, ontvangt u altijd gratis een offerte. Voor het maken van een offerte maken wij met u een afspraak om het werk te bekijken en op te meten.

Indien gedeelten van een muur of plafond erg slecht zijn, wordt voor het herstel een gerenommeerd stucadoorsbedrijf ingeschakeld. De stucadoor stuct de wand of een deel daarvan, zodat deze weer recht en heel is. Hierna kunnen wij zorgen voor een prima eindresultaat. Wij verzorgen de coördinatie en de financiële afhandeling.
U weet dus vooraf altijd met welke kosten u te maken krijgt, dat voorkomt achteraf onaangename verrassingen!
Binnenwerk voeren wij bij voorkeur in de ‘winterperiode’ (1 november tot 1 april) uit. U ontvangt over deze opdrachten een winterkorting.

Mogelijkheden

Uiteraard is er een scala aan mogelijkheden om binnenwerk uit te voeren, zoals:

  • aanbrengen van structuurverf
  • sauzen van wanden en plafonds
  • behangen (normaal en patroonbehang)
  • aanbrengen van glasweefsel.

Vaak is het toepassen van de producten afhankelijk van de staat van het te behandelen object. Voor het normale schilderwerk gebruiken wij ‘watergedragen’ lakverven.
Wij werken uitsluitend met professionele verfmerken. U kunt uw voorkeur voor een bepaald merk bij ons aangeven ( o.a. Sikkens, Wijzonol, Boonstoppel, Einza, Nelf).

Als u meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op.

Belangrijk!

Kozijnen ‘ademen’ van binnen naar buiten. Als het binnenschilderwerk slecht is, dan werkt dit schade aan de buitenzijde in de hand.